torstai 16. lokakuuta 2014

Lehtien keruuta


Tässä todella pitkästä aikaa jotain omiakin juttuja tänne. Näitä "syysmandaloita" olen väsännyt tässä syksyn aikana muutaman. Ylimmän kuvan mandalan kuivasin ja kehystin ja siitä tuli ihan hyvä. Se tietysti pieneni ja värit muuttuivat tummiksi.


10 kommenttia:

 1. Huikean kauniita! Kiitos aamun väripiristyksestä, terkuin Suska koivuladesignesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Tähän vuodenaikaan ja varsinkin loppuvuoteen tarvitaan erityisesti väripiristystä:)

   Poista
 2. Valtavan kauniita mandaloita, alkoi itselläkin sormet syyhytä mandala-leikkiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Cheri:) Nyt vain keräämään luonnosta värkkejä ja tekemään mandaloita:) Niitä on todella hauska tehdä!

   Poista
 3. Voi kuinka ihana väripläjäys....onko tuolla luonnossa todellakin noin kaunis ruska...miten sitä aivankuin sokeutuu , eikä nää ympärilleen tuolla kulkiessa....noin koottuna ruska vielä oikein korostuu.
  Kiitos väripiristyksestä.Jospa nyt sais silmänsä auki tuolla ulkona liikkuessa.♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kuvakäsittelyllä saa näihin kuviin aina hieman enemmän eloa, varjoja ja syvyyttä:) Olen kerännyt kuitenkin vain kaikkein värikkkäimät lehdet näihin mandaloihini. Noita räpsyreunaisia lehtiä keräsin mm ojanpohjalta muuten kulahtaneen kasvillisuuden keskeltä ja ovat aivan upean värisiä. Vadelmapensaista nypsäsin vain kaikkein värikkäimmät lehdet ja meidän pihan ainoa vaahtera tarjosi todella kauniin väriloiston tänä syksynä - ihanan syvän punaisia lehtiä. Jotenkin oli pakko saada nuo värit talteen ja tämä on todella hauska tapa siihen. Ja mikä parasta, tällä tavoin sai jaettua tätä väriloistoa muidenkin iloksi:)

   Poista
 4. Ihan tajunnanräjäyttävän upeita! Ja tykkään kovasti sanasta syysmandala. Harmi, että luin tämän jutun vasta nyt, kun ruska vetelee jo viimeisiään...;)

  VastaaPoista
 5. Kiitos -näitä on tosi hauska tehdä:) Olin viikonloppuna Etelä-Suomessa ja löysin sieltä ilokseni kauniita ruskan värjäämiä lehtiä ja sain tehtyä vielä muutaman syysmandalan tälle syksylle. Kuvat uusista syysmandaloista löytyy Instagram-tililtäni. Nyt vain sitten ei muuta kuin odottamaan ensi kesää ja kesämandaloiden tekoa:)

  VastaaPoista