tiistai 11. helmikuuta 2014

Ystävänpäivä


Nämä hauska kuvat voi käydä lataamassa The 36th Avenuen.  Kehystämällä niistä saa vaikkapa hauskan ystävänpäivälahjan tai sitten käyttää näitä kuvia kortin tekemiseen.  Samalta sivulta löytyy myös muita mainioita kuvia tulostettavaksi.

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia, mutta en saa vain niitä tulostettua. Mitähän minun pitäisi tehdä, olen niin onneton näissä konehommissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun klikkaat linkkiä (The 36th Avenue) löydät sieltä jokaisen näistä kuvista erikseen. Klikkaa kuvien alla olevaa HERE sanaa ja sivu ohjautuu box-nimiselle sivulle. Siellä sivun oikeassa yläreunassa on sinisessä laatikossa teksti Download. Klikkaa siitä ja kuva latautuu koneellesi. Sen jälkeen voit tallentaa kuvan haluamaasi tiedostoon koneellesi ja tulostaa se. Kannattaa tarkistaa myös tulostusasetukset, mikäli tulostaminen ei onnistu. Vaikea sanoa muuten, miksi tulostus ei onnistuisi kuvan tallennuksen jälkeen. Onko oikea tulostin valittu tai onko värikaseteissa väriaine loppunut tms? Testasin ja latasin kuvan koneelleni ja sain kuvan tulostettua ihan normaalisti. Toivottavasti onnistuu näillä ohjeilla!

      Poista