keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Kieliä seinälle


The Society Inc:in sivulta löytyi tämä erikoinen tapetointi-idea. Vanhojen sanakirjojen sivuista on tehty suurennokset ja paperit on sitten vain teipattu tavallisella teipillä seinäpintaan kiinni.

2 kommenttia:

 1. Meillä on tästä se perinteisempi tapa eli vanhoja kirjansivuja liisteröity seinät täyteen. Kyseessä on 50-luvun tietosanakirjat ja pari vanhaa romaania joukossa. Tuli muuten halvat tapetit lastenhuoneeseen ja mikä parasta, jos osumaa tai piirrosta tulee, niin eikun lisää kirjaa seinälle ;) Toimii erittäin hyvin myös sisustuksellisesti värikkäiden lastenhuonetavaroiden rauhallisempana taustana mustavalkoisena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Naurispelto! Hyvä idea laittaa lastenhuoneen seinälle, eipä tarvitse todellakaan murehtia kalliita tapetteja ja mainio juttu, että voi aina paikata:) Vanhoja kirjoja saa pilkkahintaan kirppareilta. Lainasin kerran yhteen sisustusjuttuun niitä ja sain divarista ison kasan kirjoja sillä ehdolla, että en tuo niitä takaisin...:) Niin sitä sisustamisessa aina kannattaa miettiäkin, että seinät toimivat taustana, joko korostaen tai toimien kontrastina.
   Päivän postauksen kuvassa minun mielestäni oli hauska idea kinnitystapa ja sitten nuo erittäin isot kopiot seinän alaosassa.

   Poista